Pol. Ind la Ravaleta, 12 43520 Roquetes
+34 977 445 663 / 644 754 969
guzzi@guzzimotobox.com

4ª CURSA DE VELOCITAT AL CIRCUIT DE CATALUNYA

Restauración, reparación y preparación de Moto Guzzi, Ducati, Laverda, Norton, BMW

4ª CURSA DE VELOCITAT AL CIRCUIT DE CATALUNYA

4ª CURSA DE VELOCITAT AL CIRCUIT DE CATALUNYA

El cap de setmana del 22/23 de Juliol es va disputar la 4ª cursa del campionat de velocitat de clàssiques al circuit de Montmeló, com no podia ser d’altra manera un circuit tan emblemàtic com aquest va atreure un nombre de pilots molt elevat de totes les parts del país. El divendres es van poder fer 2 entrenaments lliures on les motos del Team GMB99 van començar a marcar la pauta del que seria el cap de setmana. Motos i pilots van quedar satisfets dels entrenaments. Recordem que vam posar 3 Guzzis en pista amb Joan F., Alfons Alcolea i Manel Segarra i una Suzuki amb Sergi Segarra.

El dissabte ja tocava disputar-se les posicions de l’engraellat de sortida i en la suma de la Q1 i la Q2 les posicions de l’engraellat van quedar de la següent manera; 1er Manel Segarra 2’01’5 (Moto Guzzi GMB99), 2on Sergi Segarra 2’01’6 (Suzuki GSXR750 GMB99), 3er Carlos Carreira 2’01’8 (Suzuki GSXR 750), 4rt Antoni Guinovart 2’02’6 (Honda CBR600). Per la seva part Alfons Alcolea es va classificar amb la Pole de la seva categoria i Joan Font amb 5ª posició de la seva categoria.

Amb tot el peix venut ja només quedava el plat fort del diumenge, LA CURSA.
Tant Sergi com Manel tenien l’estratègia més simple de les curses i a la vegada la més difícil….. Sortir com a «fones» i escapar-se. Era una feina difícil, ja que eren 4 pilots amb opcions a victòria i sabien que seria molt complicat.

Ja en la sortida Manel surt amb primera posició i estira per tal de posar asfalt pel mig però abans de creuar la primera volta Sergi el passa per tal de posar-se líder de la cursa. Els dos germans porten 1 segon d’avantatge sobre el grup perseguidor i és llavors quan hi ha bandera roja per una trencada de motor i oli a la pista. La cursa es neutralitza i l’organització decideix fer una nova cursa a tan sols 5 voltes, una cursa esprint on tot torna a començar i tots tindran de nou possibilitats de fer-ho millor.

En la 2ª cursa Manel torna a sortir davant i Sergi es posa a roda durant el transcurs de la segona volta i avanç de la tercera Sergi agafa el lideratge de la cursa. Carreira està més fort en aquest reanudament i es disputen les posicions entre els 3 pilots però és en l’última volta on els germans Manel i Sergi «foten» un colp de puny sobre la taula i marquen 2 voltes rapides per tal d’entrar a meta amb la 1ª i 2ª posició SCRATCH i amb un nou record de pista. Sergi s’emporta la victòria scratch i victòria en Maxi Clàssic i Manel s’emporta la 2ª posició scratch i victòria en clàssic 80 amb una volta ràpida de 2’00’8′. Uns temps d’escàndol per a una moto clàssica de 35 anys d’edat.

Per la seva part Alfons i Joan van fer 2 curses memorables. Alfons va entrar en 2ª posició de la seva categoria consolidant el lideratge del campionat i Joan va entrar amb 3ª posició de la categoria Clàssic 80.

Amb resum, a falta d’una cursa per acabar el campionat Manel Segarra ja és el nou campió 2017 de velocitat clàssiques.